This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. OK
1 Share 3 comments

Google+ fotoğraflar hizmeti nasıl kapatılır?

Google tüm sosyal ağlara el atmaya başladığından beri Google+ hizmetlerinden uzak durmayı seçmek her geçen gün daha da zor oluyor. Özellikle eğer dikkatli ayarlamazsanız Google+ fotoğraflar, sosyal ağlarda paylaştığınız tüm fotoğrafları aynı zamanda fotoğraf galerinize de yüklüyor. İşte bu özelliği kullanmak istemeyenler için kapatmanın yolu.

androidpit shutterstock 82331755
Google Plus geliştikçe telefonumuzun her noktasına ulaşmaya başlıyor. © Google Homepage

Elbette Google+ hesabınızdan bu fotoğrafları teker teker silmek bir yol. Fakat bunun dışında daha etkili bir yol mevcut.

1) İlk olarak telefonunuzun Hesaplar bölümünden ayarlarına girin ve Google’ı seçin.

photostrip 2014 01 16 1
 © AndroidPIT

2) Google+ ile bağlantılı olan hesabınızı seçin ve Google Fotoğraflar yada Picasa Web Albümleri seçeneğindeki işareti kaldırın.

photostrip 2014 01 16 2
© AndroidPIT

3) Ardından ayarlara dönün ve Uygulamalar’a girin. Hepsini görmek için ekranı sola kaydırın.

4) Galeri uygulamanızı bulun ve seçin.

5) Uygulamaya girdiğinizde Durmaya Zorla seçeneğini seçin ve Verileri Temizle’ye basın.

photostrip 2014 01 16 3
© AndroidPIT

İşte hepsi bu kadar! Kısa ve basit. Artık galerilerinize istemediğiniz fotoğraflar sizden habersizce yüklenmeyecek.

Sizin benzer işlemi farklı şekilde yapma yollarınız var mı? Bizimle paylaşın…

3 comments

Yeni yorum yaz:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info

Got it!